Alberte Winding & Benjamin Koppel

Oplev Alberte Winding & Benjamin Koppel

 

Alberte Windings inderlige udtryk og personlige stil er hendes unikke varemærke. Hun er en fantastisk sangerinde og sangskriver, som med stor indlevelse og varme leverer sange til det voksne publikum. Sammen med saxofonist Benjamin Koppel og bandets øvrige musikere leverer hun vellyd og stemning, bl.a. med hittet Lyse Nætter fra albummet ’Alberte Winding & Benjamin Koppel’, som lagde soundtrack til DR1-programmet På ø-eventyr med Anne & Anders.

Da Alberte Winding i 2011 slap nummeret Min Klub Først løs, stod hun bag en af årets største danske landeplager. En sang, hvor flere generationer mødes og kan nikke genkendende til indholdet. Hun løb med sejren i kategorien Årets Danske Voxpopudgivelse ved Danish Music Awards 2011, og fik dermed en af musikbranchens største hæderspriser for sit album ‘Fjerde til Venstre’ som udkom på Cowbell i foråret samme år.

En koncert med Alberte Windings nærværende sang og Benjamin Koppels sprøde saxofonlyd er altid den samme gode oplevelse.“Der findes næppe noget smukkere end at opleve Alberte, Benjamin, Jan og Andreas spille “Lyse nætter” på en scene omkranset af lyskæder og fakler med udsigt til Helnæs bugten. Det var helt FANTASTISK og en oplevelse der har sat sig fast i sjælen på alle os Falsled Krolinger. Tusind tak!”
Randi Schmidt, adm. direktør, Falsled Kro.

Line up:
Alberte Winding (vokal)
Benjamin Koppel (saxofon)
Jan Rørdam og/eller Andreas Fuglebæk (guitar)

Køb dem i Webshoppen
iTunes
Spotify

Booking kontakt:
Morten Friis
Mail: booking@cowbellmusic.dk
Tlf.: +45 7026 0807
Mobil: +45 6166 2648