Bliv sponsor

Vi indgår tætte samarbejder med vores sponsorer og finder nye, innovative måder at hjælpe hinanden på og aktivere sponsoratet optimalt. Vi udvikler gerne nyt indhold – musik, baggrundsmateriale og arrangementer – efter jeres behov og ønsker.

Vi sætter fokus på jeres produkt og brand ved arrangementerne, giver jeres forretningspartnere en eksklusiv oplevelse og styrker sammenholdet i jeres virksomhed ved eksklusive arrangementer og foredrag, der sætter musikken i spil i forhold til faglig udvikling.

Cowbell er som eventvirksomhed, musikvirksomhed, pladeselskab og bookingbureau en samarbejdspartner, der tilbyder sine sponsorer varieret og værdifuldt indhold, meroplevelser, eksponering og kreative indspark.

Som sponsor knytter I jer enten til særlige kulturprojekter eller til virksomheden generelt, og får eksponering, indhold og eksklusive oplevelser.

Medarbejderpleje og hospitality
– Musik og foredrag til virksomhedsarrangementer (f.eks. fundraising-, medarbejder- og netværksarrangementer)
– Eksklusive koncerter
– Halv pris på festivalens koncerter til jeres medarbejdere
– Unikke oplevelser, I kan dele med jeres kunder og partnere
Bl.a. har vi arrangeret foredrag om lytteevne i HiFi-klubben og leveret eksklusive koncerter til First Hotels og dagbladet Politiken.

Aktiveringsklart indhold:
– Eksklusive interviews med de medvirkende

– Kig med bag scenen

– Konkurrencer om koncertbilletter, CD’er og møder med kunstnerne for jeres kunder.
Bl.a. har Nørrebro Bryghus brugt koncertbilletter til at aktivere deres sponsorat med en konkurrence på Facebook.

Eksponering:
– Annonceplads i festivalprogrammer
– Logoeksponering i trykte og digitale medier
– Produkteksponering (beklædning, samplinger til publikum og musikere, backstageforplejning)
Cowbell har bl.a. givet virksomheder som Anne’s Gademad, Estate Coffee, Yamaha og DPA-mikrofoner synlighed over for en bred målgruppe med annoncering og produkteksponering.

Lydbranding:
– Tryk af eksklusive CD’er til firmagaver, visitkort, promotion eller lyd til reklamefilm, butik, restaurant eller café.
– Komponering af ny musik efter virksomhedens behov.
F.eks. fik virksomheden Pernod Ricard trykt en mini-CD, som blev vedlagt deres produkt som promotiontiltag, og Benjamin Koppel har for nyligt i samarbejde med DJ Noize og rapperen UFO udviklet en sang til First Hotels baseret på deres slogan.