Marie Carmen Koppel - julekoncert

Marie Carmen Koppel Julekoncert 16.&17. december 2015

Oplev Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel give et ekstra skud julestemning den 16. Og 17. december i Christians Kirke på Christianshavn.

Kirken fyldes til bristepunktet med varm julestemning og store stemmer, når Marie Carmen Koppel fortolker Oh Holy Night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas sammen med gospelkoret Shiva. Musikalsk bakkes sangerinden op af en stjernetrio med Steen Rasmussen på klaver, Anders Koppel på hammondorgel og Benjamin Koppel på saxofon.

Marie Carmen Koppel elsker crooner julemusikken og tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen i den pyntede Christians Kirke, hvor hun har sunget julen ind de sidste mange år.

Køb billetter på Billetlugen.dk (åbner i nyt vindue)