Koppel / Colley / Blade Collective

Oktober Tour

Dato By Spillested Billet Link
30. September Frederiksværk Halsnæs Jazzfestival Køb Her
1. Oktober Støvring Stubhuset Køb Her
2. Oktober Klejtrup Musikefterskole Køb Her
3. Oktober Århus Jazzselskabet Køb Her
5. Oktober Ålborg Musikkens Hus med Ålborg Symfoniorkester Køb Her
6. Oktober Stockholm Jazz Festival  Fasching Køb Her
7. Oktober Helsinki Koko Jazz Club Køb Her
8. Oktober København Jazzhus Montmartre Køb Her
10. Oktober Odense Galleri Rasmus (Lukket arrg.)  
11. Oktober Esbjerg  Syddansk Musikkonservatorium Køb Her
12. Oktober Odense Carl Nielsen Salen m. Odense Symfoniorkester Køb Her
13. Oktober Ribe Kanikkegården Køb Her
14. Oktober Køge Tapperiet Køb Her
15. Oktober Helsingør Kulturværftet Køb Her

 

 

Benjamin Koppel (DK), Scott Colley (US) og Brian Blade (US) mødtes i København i 2012, da de sammen spillede to udsolgte koncerter under Koppels festival Summer Jazz. Koppel og Colley havde spillet sammen før, og da Blade gik sammen med de to, opstod der magi.

De tre virtuoser har dannet trioen Koppel / Colley / Blade Collective, som udgavsit første album d. 3. februar 2015 gennem ArtistShare-kampagnen www.koppel-colley-blade.com

I Koppel / Colley / Blade Collective matcher Blades kreativitet på trommerne perfekt Colleys stærke improvisatoriske evner på bassen – og i samspil med Koppels lyriske saxofonspil tegner trioen et stærkt melodisk lydbillede. Musikken strækker sig fra den stille, balladeprægede jazz til mere kraftfulde, energiske, rockede undergenrer.

Koppel / Colley / Blade indspillede deres andet album I New York City i marts 2016. Albummet forventes at blive udgivet i løbet af sommeren 2016.

Lineup:
Benjamin Koppel (altsaxofon)
Scott Colley (bas)
Brian Blade (trommer)

Biografier:
Benjamin Koppel (f. 1974, Danmark)
Benjamin Koppel er en af de mest prisvindende musikere fra hans generation. Som bandleder har han udgivet mere end 30 cd’er, og på disse samarbejder han med giganter som Paul Bley, Miroslav Vitous og Phil Woods. I 2011 blev Koppel gjort til fransk Ridder af Ordenen for Kunst og Kultur pga. hans store bidrag til fransk jazz via samarbejder med Daniel Humair m.fl.

Scott Colley (f. 1963, USA)
Scott Colley har fungeret som bassist for jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall, Andrew Hill og Michael Brecker. Hans stærke melodiske sans, improvisatoriske egenskaber og hans bemærkelsesværdige evner til at indleve sig i musikken har tjent ham godt i grupper ledet af kollegerne Chris Potter, John Scofield, Adam Rogers, Brian Blade, David Binney og Kenny Werner. Derudover har Colley en række udgivelser i sit eget navn. På disse udgivelser optræder musikere som Bill Frisell, Mark Turner, Ralph Alessi og mange flere.

Brian Blade (f. 1970, USA)
Brian Blade har etableret sig som en af de vigtigste trommeslagere i det 21. århundrede, og hans enestående evner bag trommesættet har givet ham muligheden for at arbejde med musikere inden for både jazz og andre rytmiske genrer. Blade har bl.a. samarbejdet med Joni Mitchell, Bob Dylan og Daniel Lanois, og i jazzverdenen har han været et fast medlem i både Wayne Shorters og Herbie Hancocks bands. Sidst, men ikke mindst, har Blade også haft meget succes med sine egne projekter: The Fellowship Band og Mama Rosa.

Booking kontakt:
Morten Friis
Mail: booking@cowbellmusic.dk
Tlf.: +45 7026 0807
Mobil: +45 6166 2648