Koppel og søn

Koppel & Søn er navnet på det tætte samarbejde mellem far og søn, Anders Koppel og Benjamin Koppel. Koppel & Søn træder i stedet for Anders Koppels 36-årige virke i orkestret Bazaar (med Peter Bastian og Flemming Quist Møller), der i januar 2013 spillede deres sidste koncert.

Koppel & Søn optræder ind imellem som duo men oftest som grundsten med forskellige gæstesolister. De kan være rappere og sangere (både klassiske og rytmiske) og instrumentalister, ligeledes både klassiske, world- og rytmiske musikere – fra cellist Henrik Dam Thomsen over den columbianske percussionist Tupac Mantilla til rockguitarist Aske Jacoby over operasangerinde Gitta Maria Sjöberg til soul/gospelsangerinde og søster til Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel.

Repertoiret spænder vidt men er absolut mestendels komponeret af de to generationer Koppel, Anders og Benjamin. De er begge musikere med lange, vidtfavnende karriere i dansk musikliv og har begge flair for og visioner om at gå på rov imellem mange forskellige musikalske udtryk og genrer.

Sammen fortsætter Koppel og Søn med at nedbryde grænserne mellem rytmisk og klassisk musik og mellem de forskellige genrer inden for den såkaldte rytmiske musik, f.eks. jazz, world, pop mm – nu sammen i et stærkt ensemble.

Line-up:

Anders Koppel (hammondorgel)
Benjamin Koppel (saxofon)
Tupac Mantilla (perkussion)
Aske Jacoby (guitar)
Thommy Andersson (bas)

Booking kontakt:
Mathilde Lunderskov
Mail: booking@cowbellmusic.dk
Mobil: +45 2575 0295
Office: +45 7026 0807