Cowbell+ eksklusiv fordelsklub


HVAD ER COWBELL+?
Cowbell vil gerne gøre lidt ekstra for loyale koncertgæster og har derfor startet Cowbell+, som er en gratis men eksklusiv kundeklub.
Cowbell+ bugner af fordele. Du kan blandt andet komme til at opleve musik på nye måder og i nye omgivelser, du kan møde din yndlingsmusiker, og du får mulighed for at købe billetter med rabat før alle andre. Og det er endda kun nogle af de fordele, du opnår, hvis du melder  dig ind i Cowbell+.

HVOR ER COWBELL+?
Cowbell+ er en onlineklub, der fungerer som et nyhedsbrev. Det betyder, at hvis du modtager Cowbells nyhedsbrev, så er du automatisk medlem af Cowbell+ og opnår derved alle fordelene.

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM AF COWBELL+?
Til vores arrangementer ligger der en liste, hvor man kan tilmelde sig fordelsklubben og dermed bliver medlem. Derudover er der mulighed for at tilmelde sig, når man køber billetter til vores arrangementer via Billetlugen eller cd’er på Cowbell’s webshop.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MEDLEM AF COWBELL+?
Det er gratis at være medlem, det kræver bare, at du enten har handlet i Cowbell’s webshop eller har været til et af vores arrangementer.