Anders Koppel 70 års fejring

Anders Kopel. Foto Robin Skjoldborg

I anledning af Anders Koppels 70 års fødselsdag i 2017 er Koppel & Søn klar med en koncertrække, der fejrer Anders Koppels stærke musikalske produktion gennem mere end fem årtier og byder publikum inden for i det tætte samarbejde mellem de to generationer Koppel.

Koppel & Søn er navnet på et livslangt musikalsk fællesskab med rødder i et kunstnerisk dynasti af musikalske Koppel’er. Repertoiret spænder vidt og er fortrinsvis komponeret af de to generationer Koppel, som begge er musikere med lange, vidtfavnende karrierer. De to har spillet sammen en menneskealder og såvel far som søn har ladet sig inspirere af mange forskellige musikalske udtryk og genrer. Med sig på denne turné har de den virtuose jazztrommeslager Peter Nielsson.

Anders Koppel (født 1947) er kendt for sin ikoniske orgellyd i Savage Rose, som var Danmarks første store internationale rockband, og som mangeårigt medlem af verdensmusik orkesteret Bazaar sammen med Peter Bastian og Flemming Quist Møller. Han er en overordentlig produktiv og brugt komponist, som stadig kan opleves live, nu bag tangenterne i fast ensemble med sønnen Benjamin i Koppel & Søn, og er fortsat en aktiv komponist. Han har skrevet musik til flere end 200 film, 20 balletter, 40 koncerter for solist og symfoniorkester samt en lang række kammermusikværker.

For booking af Cowbells artister og information om virksomhedens aktiviteter kontakt:

Morten Friis
Mail: booking@cowbellmusic.dk
Tlf.: +45 7026 0807
Mobil: +45 6166 2648